Van bedrijf tot studentenkamer

Wij zorgen voor uw eigendommen

085-4011599
24/7 bereikbaar

Meedenken aan een oplossing

Hulp van deskundige verhuizers

Verhuiswagen huren in Breda? Kom eens langs!

verhuiswagen BredaEen verhuizing brengt vaak veel stress met zich mee, alleen al door het moeten verplaatsen van uw complete inboedel. Of het nu gaat om de inboedel van een huurwoning of van een groot bedrijf, het blijft veel werk! Zeker wanneer u zelf niet de beschikking heeft over een busje, is het verhuizen van de inboedel nagenoeg onmogelijk. U wilt het liefst in een of twee keer alle spullen verplaatst hebben, zeker als u ver weg gaat wonen, en ook een verhuizing met een aanhangen is niet altijd even fijn voor uw inboedel. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle spullen die in een aanhanger flinke klappen te verwerken krijgen. In dit geval kunt u de hulp inschakelen van een verhuisbedrijf om uw inboedel over te brengen, ook het huren van een verhuiswagen in Breda of omgeving is een mogelijkheid. Voor beide diensten bent u bij ons verhuisbedrijf in Breda van harte welkom!

Verhuiswagen van verschillende formaten

Bij ons verhuisbedrijf kunnen we u verschillende formaten verhuiswagens aanbieden, zodat we u voor iedere inboedel een passende verhuiswagen kunnen uitlenen. Met een verhuiswagen kunt u uw volledige inboedel in een of twee keer rijden verhuizen. U betaalt hierbij enkel een vaste prijs voor de verhuiswagen en de benzine voor de gemaakte kilometers. Zo heeft u een volledige dag de tijd om uw spullen te verhuizen. Wilt u de verhuiswagen meerdere dagen huren, dan kan dit vanzelfsprekend ook bij ons verhuisbedrijf!

Uw spullen toch liever laten verhuizen in plaats van zelf rijden? Wij maken graag een offerte op maat voor uw verhuizing.